Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A következő nyílt táborunk

2011.05.10

 

tabor6.pngA Véderő újból megrendezi a már hagyománnyá vált nyílt táborát, amelyre szertettel várunk minden hazáját szerető fiatalt és felnőttet, akiket érdekel a hon és önvédelmi alapismeretek elsajátítása.

Üzenet a karhatalomnak!

Nem kérünk rendőri biztosítást, mivel nem keltünk a ruházatunkkal senkiben félelmet, riadalmat. Nem követünk el garázdaságot és nem akarjuk átvenni a rendőrség erőszak monopóliumát. Mi, csupán békésen, egymást oktatva és segítve táborozunk. Magyarországon, a sorállomány megszüntetése óta, senki sem oktat honvédelmi ismereteket izmusok és politikai indíttatások nélkül. A mi feladatunknak tekintjük, hogy ez így, ebben a formában történjen meg. A megszűnt Magyar Honvédelmi Szövetség /MHSZ/  ezért alakult, bár ott még a kommunizmus volt a fő meghatározó. Ezt az irányvonalat követjük, de mint közöltük, a politika és izmusok mellőzésével.

A helyszín!

A tábor Csemő külterületén lesz megrendezve 2011 05. 21-22.

Találkozási hely és.időpont: 2011 05. 21.  De 07:07:45 h-ig Csemő vett úti 12.es élelmiszerbolt előtt.

 

Megkérünk mindenkit, hogy utcai ruhában érkezzen, majd a tábor területén kell átöltözni a gyakorlóba ! Megértését mindenkinek köszönjük.

Telefon:             +3620-3822266      

 

 A jelentkezési korhatár 14. évtől.

Amit hozni kell: sátor, hálózsák, vagy takaró, 2 napra enni és innivaló, váltás fehérnemű, zokni és felsőruházat, rossz idő esetén meleg ruha, katonai jellegű gyakorló öltözet, bakancs, tűz gyújtására megfelelő eszköz, elemlámpa. akinek van AIRSOFT fegyver. Szúnyogirtót ajánlatos hozni!

Amit tilos a tábor területére behozni: alkohol, drog és egyéb más butító eszközöket. Akinél ilyesmit találunk, annak azonnal el kell hagynia a tábor területét.

Programok: terepharcászati oktatás, önvédelmi ismeretek, fegyverismeret, lövészet elméleti és gyakorlati oktatása /AIRSOFT FEGYVEREKKEL!/, katonai közelharc, erőnléti szintfelmérés, éjszakai harcászat szimuláció, különböző taktikai feladatok elsajátítása-megoldása, járőrgyakorlat, és még számos honvédelmi ismeret.

Viselkedési szabályzat:

A KÉT nap alatt katonai rendszabályok lépnek érvénybe a tábor területén. A beosztott vezetőknek és katonai rendészetnek maradéktalanul engedelmeskedni kell a tábor lakóinak. Parancsmegszegés esetén a renitens személynek azonnal el kell hagynia a tábor területét. A feladatokat mindenki erőnlétéhez, testsúlyához, neméhez mérten szabjuk ki.

Aki tud, hozzon kép és hangfelvétel rögzítésére alkalmas eszközt.

Hozzájárulási díj: 1500 Ft/fő.

Fizetés:  a helyszínre érkezéskor történik

Jelentkezés:  vedero.sajtoiroda@gmail.com   tábor jeligére!

Senkinek nem írunk vissza, a jelentkezését tudomásul vesszük